Zapty

Kerja.

Mili.

Nggabungake Kolaborasi Paling Bagus lan Manajemen Proyek

Ngapunten! kita ora nampa tandha anyar.

Efektif ngatur proyek marketing / kreatif tim lan kolaborasi karo anotasi kelas donya.

Kolaborasi klien profesional lan alat manajemen proyek kanggo agensi sampeyan. Nggawe merek sampeyan lan tingkatake efisiensi ing wektu sing padha.

Iku legal. Solusi mung fokus kanggo perusahaan hukum sing nggabungake materi-sentris lan obrolan nyata-wektu.

Kolaborasi nyata-wektu, Workflows, Proyek, Tugas, Dokumen kabeh liwat siji platform cerdas - Zapty. Nggawe karya sampeyan, mili.

Kita yakin

Karya paling apik dumadi nalika kita kanthi efektif bisa nggawa struktur menyang kolaborasi donya sing ora cetha. Kanthi Zapty, kita sinau kanthi cepet mekar alur kerja sing bisa mbantu ningkatake perbaikan terus-terusan.

Nggawe Kerja Ngluwihi Kolaborasi

Mockup

Preferred lan
Diarani

Alok

"Zapty wis rampung ngowahi cara kita nglacak karya kita uga umpan balik customer kita."

Alok Bhat

Pendhiri & CEO Advids

"Minangka organisasi anyar karo sumber daya lan kemampuan sing winates; Zapty pancen mbantu kita entuk efisiensi lan tanggung jawab gedhe! ora bisa mbayangno njupuk karya tanpa alat iki! "

Parshva Shah

Mantara

Dipercaya dening perusahaan

instanti LIYANE
ideaspringlogo
advidslogo